Title Image

Brezean Concept

Prioritatea noastra este satisfactia clientilor in alegerea ferestrelor potrivite.

Cu ce ne ocupăm?

Cu ce ne ocupăm?

Proiect Ecologic

Deoarece ne dorim sa promovam inca un concept nou, realist, de a proteja natura, compania noastra isi propune folosirea constiincioasa a tot ceea ce inseamna lemn, indiferent de vechimea sau calitatea acestuia. Cu ajutorul nostru, grinzile din demolari au sansa de a deveni adevarate piese de mobilier.

Wood Concept

Compania noastra va propune un concept privind realizarea cat mai benefica si de succes a proiectelor dumneavoastra, avand abilitatea si experienta necesara amenajarii intregului camin si oferind de la pereti si usi de exterior, scari, mobilier, pana la amenajari interioare si usi de interior.

Ferestre Pvc Salamander

Pentru a satisface dorintele tuturor clientilor ne-am dezvoltat si in productia usilor si ferestrelor pvc Salamander. Cei care vor alege ferestrele Salamander vor avea certitudinea achizitiei unei ferestre de top produsa de unul dintre cei mai mari producatori mondiali.

Ingeniozitate

De la piese de mobilier vechi, la ferestre clasice din lemn cu sticla simpla, toate pot deveni adevarate capodopere daca sunt atinse de mainile dibace ale expertilor nostri. Astfel, o fereastra clasica, dubla poate deveni cu succes o vitrina deosebita sau un rastel pentru vin, o usa veche poate deveni un cuier durabil si estetic, iar o fereastra mica poate deveni un suport pentru flori sau plante ornamentale.

Imaginatie

Prin intermediul echipei noatre de profesionisti, grinzile din demolari, care altadata erau aruncate la foc, au sansa de a deveni adevarate piese de mobilier pentru dormitor (paturi, noptiere, masute). De asemena, o fereastra foarte veche poate deveni o oglinda foarte draguta si estetica, povestea continuand la nesfarsit, atata timp cat mintea noastra este imbogatita de ingeniozitate si imaginatie.

Compania BREZEAN CONCEPT SRL

Compania BREZEAN CONCEPT SRL

Compania BREZEAN CONCEPT SRL s-a format ca urmare a accesarii si implementarii corecte a programului guvernamental STRAT-UP NATION si dupa o experienta de aproximativ 15 ani in domeniul tamplariei din lemn a fondatorului firmei dl. Brezean Dorin, inginer in prelucrarea lemnului.

Calitate 0
Ingeniozitate 0
Eleganta 0
Call Now Button