Title Image

Amenajari interioare

In ce constau aceste amenajari interioare?

Lemnul este, poate, cea mai intalnita resursa folosita in constructia caselor, la finisajul peretilor, la fabricarea mobilierului si accesoriilor, structuri de rezistenta sau diferite subansamble constructive.

Lemnul natural, folosit in design interior, confera locuintei senzatia de caldura, de primitor, de rustic, de frumos, comparativ cu un design interior realizat cu rigips, inox si alte materiale reci.

Secretul unei amenajari reusite consta in combinarea echilibrata a tuturor componentelor, astfel incat sa nu creeze senzatia de aglomerat sau amenajat in graba.

Finisajele sunt adaptate mediului exterior, astfel ca rezista la expunerea solara prelungita si apa.

Avantajele ferestrelor din lemn stratificat

Avantajele lemnului in amenajarile interioare

01

Finisaje ecologice

Finisajele folosite pentru lemn sunt ecologice, pe baza de apa, nu contin nici un fel de substante toxice pentru om, spre deosebire de alte materiale.

02

Izolare termica

Lemnul este o bariera de trecere a caldurii, avand o eficacitate energetica foarte apreciata.

03

Aspect natural

Lemnul este o bariera de trecere a caldurii, avand o eficacitate energetica foarte apreciata.

Decoratiuni interioare

Atunci cand vine vorba despre decoratiuni interioare, probabil ca ne dorim cu totii un decor unic in locuinta.

Lemnul este un material care poate sa devina un element pentru decor. Lemnul neprelucrat, prin forma lui interesanta, aduce originalitatea pe care o cautati atunci cand vrei sa decorezi casa.

Farmec aparte

Acesta poate fi adaptat si folosit in functie de gusturile fiecaruia. Decoratiunile din lemn sunt usor de realizat si vor da un farmec aparte si primitor locuintei dumneavoastra.

Call Now Button