Title Image

MONTAJE PROFESIONALE

Ce montaje executam?

Executam montaj profesionist de ferestre pvc, ferestre si usi lemn stratificat dar si mobilier din lemn.

Folosim materiale de montaj de cea mai buna calitate, spume profesionale, suruburi perforante pentru beton, ancore chimice, ancore metalice, suporti din plastic, toate perfect corelate cu o nivela cu laser Bosch si scule de mana profesionale dar cel mai important cu personal de specialitate.

De ce sa ne alegi pe noi

01

Deplasari

Avem echipe care pot face si deplasari in tara, in functie de nevoile clientilor. Daca aveti nevoie de noi va stam la dispozitie.

02

Seriozitate

Una dintre calitatile noastre este seriozitatea cu care ne tratam clientii. Dorim ca acestia sa revina la noi si sa ne recomande mai departe.

03

Calitate

Punem la dispozitie o gama variata de produse, diferite ca brand, care pot satisface orice pretentii privind calitatea, transferul termic sau izolarea fonica.

04

Siguranta

Realizam diferite variante de structura a geamului, care asigura nivele de siguranta in functie de grosimea sticlei si numarul de straturi de sticla.

Ingeniozitate

Daca sunteti in cautarea unei echipe profesioniste de montaj ferestre sau usi din lemn stratificat sau mobilier, Brezean Concept reprezinta o alegere sigura.

Imaginatie

Va asteptam cu o gama diversificata de modele de usi, posibilitati de personalizare a sistemelor de ferestre din lemn stratificat, precum si consultanta si recomandari de specialitate.

Call Now Button