Title Image

RESTAURARE FERESTRE

In ce consta procesul de restaurare de ferestre?

Restaurarea ferestrelor este eficienta in primul rand pentru aspectul locuintei dvs. In unele cazuri poate nu doriti sa renuntati la vechiul model de fereastra, insa acesta poate fi cu singuranta imbunatatit!

De cele mai multe ori cand tamplaria veche de lemn incepe sa prezinte deteriorari, iar o modalitate abordata in general este de a o inlocui, indeosebi cu o tamplarie inestetica si neadaptata la realitate din PVC.

Un avantaj major al ferestrelor din lemn o prezinta capacitatea de a le restaura. Desigur, repararea si in special restaurarea ferestrelor din lemn nu se prezinta a fi o sarcina usoara. Cu toate acestea, daca luati cateva materiale moderne, adaugati abilitati, rabdare, putin efort si putina estetica pentru ele, veti obtine o fereastra complet noua de care puteti fii cu adevarat incantat.

restaurare-feres6tre-brezean-concept

Avantajele restaurarilor de ferestre

01

Sistem antiefractie

Ferestrele restaurate constituie solutia ideala care imbina esteticul cu tehnologia solida si durabila de protectie a interiorului.

02

Siguranta si protectie

La restaurare ferestrele pot fi dotate cu sisteme de inchidere performante si fiind realizate din aluminiu, oferindu-va un plus de siguranta.

03

Umbra si racoare vara

Geamul restaurat va ajuta sa beneficiati de un somn odihnitor chiar si ziua, la orice ora si va asigura racoare pe timpul verii.

04

Izolare fonica

Lamelele termostorurilor au la mijloc spuma poliuretanica, astfel ca reprezinta o bariera suplimentara in calea zgomotului din exterior.

Ingeniozitate

La ferestre se pot monta si plase de insecte rulate ceea ce constituie inca un avantaj al protectiei caminului dumneavoastra.

Ferestrele restaurate reprezinta un mod eficient de a-i oferi locuintei tale un aspect deosebit, prezentand o combinatie intre trecut si modern.

Necesitatea restaurarilor

Repararea si restaurarea ferestrelor sunt similare una cu cealalta. Abordarea lucrarilor de restaurare a ferestrelor depinde in mare masura de gradul de deteriorare a cadrelor si a sticlei.

Este necesara reparatia ferestrelor datorita accesoriilor uzate. Cu toate acestea, astfel de reparatii sunt destul de usor de realizat. Este necesar inlocuirea pieselor deja uzate cu cele noi.

Restaurare Ferestre Medievale (1)

RESTAURARE FERESTRE MEDIEVALE

De-a lungul timpulul arhitectura cladirilor a avansat schimband astfel si aspectul lor medieval unicat.

Prin serviciul de restaurare al ferestrelor medievale, înțelegem o modalitate prin care putem salva aspectul acestor clădiri cu arhitectură unică. O componentă esențială al acestor clădiri este “fereastra”, care în antichitate prezenta un aspect deosebit in estetica, cu un design aparte, dar care de-a lungulul timpului s-a deteriorat si din pacate nu multi au intretinut aceasta valoare istorica.

Prin restaurarea ferestrelor medievale, prezentam solutii pentru a pastra acest acest aspect, in sensul in care detinem tehnici esentiale de restaurare, avand grija sa lucram cat mai fin cu lemnul si sa oferim ferestrei aspectul de mult pierdut. Pe de alta parte putem inlocui ferestrele deteriorare cu cele concepute de firma Brezean Concept, acestea avand un aspect medieval aparate, dar totusi modern, concepute special pentru aceste tipuri de cladiri vechi. Astfel bunul estetic al trecutului poate fi pastrat cu usurinta si in acest secol, iar cladiriile vor capata din nou culoare!

Call Now Button