Title Image

SCARI INTERIOARE

Despre scarile interioare

Avand rol de legatura intre doua sau mai multe nivele, scarile sunt esentiale atat pentru locuintele personale, cat si pentru cladirile de birouri, hoteluri, restaurante, institutii publice si multe altele.

Din acest motiv, noi punem accent pe rezistenta lor in timp si pe integrarea lor perfecta in spatiul pe care il completeaza.

Alegerea modelului si materialelor potrivite pentru scara sunt cheia succesului pentru un design interior reusit.

Avantajele scarilor interioare de lemn

01

Nu retin praf

Lemnul de esenta tare este foarte usor de curatat, iar pentru persoanele care sufera de alergii, lemnul este o alegere corecta, pentru ca nu retine praf sau alergeni.

02

Durabilitate

Un beneficiu pe care-l ofera utilizarea lemnului este durabilitatea scarii, ea fiind de obicei una dintre cele mai circulate zone din casa. Folosind un lemn de esenta tare, scarile vor arata la fel chiar dupa mai multi ani de folosire.

03

Design modern

Scara interioara este vedeta caminului, conferindu-i o nota de bun gust intr-un stil sofisticat si original. Sunt blocuri care din constructie sunt compuse pe doua nivele, unde o scara interioara este absolut necesara si isi gaseste locul ideal.

Ingeniozitate

Modelele de balustrada din lemn sunt variate, produsele pot avea culoarea dorita de dumneavoastra, iar tratarea lemnului se face cu substante speciale si pentru trafic intens.

Imaginatie

Lemnul folosit este atent prelucrat si finisat folosind utilaje si tehnici profesionale. Scarile sunt realizate doar la comanda, astfel ca se adapteaza perfect spatiului in care sunt amplasate.

Pentru produsele realizate asiguram servicii complete de finisaj, transport si montaj.

Call Now Button