Title Image

TERMOSTORURI SAU RULOURI METALICE

De ce sunt utile?

Rulourile pentru ferestre sunt eficiente in primul rand pentru controlarea in mod sanatos a temperaturii din casa.

Folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica, iar pe timpul verii, poate face ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil.

Sistemele pe care le folosim sunt Termostorurile sau jaluzele exterioare, au lamele din aluminiu, izolate la interior cu spuma poliuretanica, sunt cu actionare manuala sau automata si ofera o protectie deosebita locuintei dumneavoastra, de la izolare termica si fonica, la protectie antiefractie si impotriva intemperiilor si sa nu uitam un factor important si anume acela ca va protejeaza intimitatea. ca sa sustina, in afara sticlei din acoperis, si greutatea zapezii.

TERMOSTORURI SAU RULOURI METALICE (4)

Avantajele rulourilor metalice

01

Sistem antiefractie

Rulourile antiefractie constituie solutia ideală care imbină esteticul cu tehnologia solida si durabila de protectie a interiorului. Rulourile antiefractie va asigura bunurile impotriva furtului.

02

Siguranta si protectie

Dotate cu sisteme de inchidere performante si fiind realizate din aluminiu, rulourile va ofera un plus de siguranta.

03

Umbra si racoare vara

Rulourile va ajuta sa beneficiati de un somn odihnitor chiar si ziua, la orice ora si va asigura racoare pe timpul verii. Cu siguranta copiii vor aprecia ocazia de a dormi linistiti dupa-amiaza intr-o camera racoroasa.

04

Izolare fonica

Lamelele termostorurilor au la mijloc spuma poliuretanica, astfel ca reprezinta o bariera suplimentara in calea zgomotului din exterior. Daca locuiti intr-o casa cu ferestre la strada, cu siguranta va doriti mai multa liniste si intimitate.

Ingeniozitate

In caseta termostorurilor se pot monta si plase de insecte rulate ceea ce constituie inca un avantaj al protectiei caminului dumneavoastra.

Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente moduri de umbri o incapere.

Imaginatie

Pot fi concepute sub doua forme constructive: cu caseta suprapusa, care se monteaza odata cu tamplaria si cu caseta aplicata, care se monteaza ulterior pe tamplaria existenta.

Estetic vorbind, termostorurile reprezinta o alternativa superioara grilajelor, iar din punct de vedere al intimitatii ele va protejeaza de privirile indiscrete cand ferestrele sunt orientate catre strada sau spre o locuinta vecina. Controlul se face manual sau prin telecomanda.

 

Call Now Button