Title Image

USI INTERIOARE SI EXTERIOARE

Ce producem noi

Producem si comercializam o gama variata de usi cu un raport corect calitate – pret si incercam sa ne ajutam clientii sa gaseasca cea mai potrivita solutie, in functie de caracteristicile locatiei.

Va punem la dispozitie o gama variata de usi de interior si exterior care se potrivesc perfect cu aspectul casei dumneavoastra. Indiferent de usa pe care o veti alege, puteti fi sigur ca ati ales o usa de calitate superioara.

Gama variata de usi vine in intampinarea celor mai exigente cerinte in domeniul amenajarilor interioare pentru locuinte.

Avantajele noastre

01

Usi personalizate

Usi vintage, usi clasice, usi moderne, usi rustice, usi cu geam ornamental, usi cu vitralii, usi placate cu aluminiu, usi baroc, usi old time, usi fortress 92, usi antichizate, usi castle cu cornise

02

Transport gratuit

Daca locuiti intr-unul dintre orasele unde avem punct de desfacere asiguram transportul gratuit.

03

Montaj

Echipa noastra tehnica iti monteaza fara probleme orice tip de usa pe orice tip de structura sau zid. Suntem rapizi in ceea ce facem iar montajul este unul de calitate.

04

Consultanta

Tot timpul, unul din expertii nostrii va sta la dispozitie pentru a raspunde prompt la intrebarile dumneavoastra si pentru a va ajuta sa alegeti usile potrivite locatiei dumneavoastra.

Ingeniozitate

Usile pentru interior sunt disponibile in diverse variante si prezinta un design placut, ce imbina stilul modern si clasic.

Finisajul usilor interioare este cel care completeaza intregul aspect al locuintei.

Imaginatie

In ceea ce priveste materialul, lemnul ramane in continuare o optiune fezabila.

Usile interioare din lemn de cires sau nuc sunt perfecte pentru locuintele contemporane, iar cele de pin sau frasin sunt mai potrivite pentru locuintele de epoca.

« de 5 »
Call Now Button