Title Image

Ferestre lemn stratificat

Caracteristicile lemnului stratificat

Lemnul se caracterizeaza prin frumusete, eficienta energetica si stil, fiind singurul material care si-a dovedit calitatea de-a lungul secolelor.

Spre deosebire de lemnul traditional, cel stratificat are o durata de viata mai mare, rezista la umiditate, nu se deformeaza si “nu lucreaza” in timp.

Spre deosebire de alte materiale, profilele din lemn stratificat pot fi realizate in aproape orice forma si dimensiune. De aceea, sunt recomandate si pentru lucrarile de restaurare a cladirilor aflate in patrimoniul national, muzee sau monumente istorice.

Finisajele sunt adaptate mediului exterior, astfel ca rezista la expunerea solara prelungita si apa.

Avantajele ferestrelor din lemn stratificat

Adevaratul concept promovat de compania noastra este acela de a schimba perceptia si mentalitatea clientilor in ceea ce priveste lemnul.

01

Aspect natural

Materiale precum aluminiu sau PVC nu pot oferi un aspect natural ferestrelor si usilor, lemnul fiind singurul material ce se integreaza in orice decor, oferind un aspect captivant, plin de caldura si frumusete.

02

Rezistenta si durabilitate

Datorita structurii sale compacte, lemnul stratificat ofera rezistenta ferestrelor si usilor in orice climat si are o durata lunga de viata. Intretinute corespunzator, acestea isi pastreaza aspectul estetic si proprietatile izolatoare.

03

Ferestre ecologice

Lemnul este o resursa complet regenerabila si reciclabila, astfel ca daca este utilizat rational, acesta nu afecteaza mediul inconjurator si nici sanatatea utilizatorilor.

04

FINISAJE CALITATIVE

Lemnul stratificat este tratat cu lacuri si vopseluri speciale, ce nu se exfoliaza si nici nu-si pierd culoarea in timp. In plus, tamplaria poate fi oricand reconditionata cu ajutorul produselor oferite de noi.

Ingeniozitate

Daca sunteti in cautarea unor ferestre din lemn stratificat care sa indeplineasca toate criteriile estetice si de functionalitate, Brezean Concept reprezinta o alegere sigura.

Imaginatie

Va asteptam cu o gama diversificata de modele, posibilitati de personalizare a sistemelor de ferestre din lemn stratificat, precum si consultanta si recomandari de specialitate.

« de 5 »
Call Now Button